Начало ММА Анджела Хил: Явно трябва да започна да събарям и гушкам
0

Анджела Хил: Явно трябва да започна да събарям и гушкам

Анджела Хил: Явно трябва да започна да събарям и гушкам
0

Анджела Хил разкри, че обмисля промени в играта си след загубата в главния двубой на UFC Vegas 10 от Мишел Уотърсън. Хил загуби за втори път с неединодушно съдийско решение и това очевидно бе фрустрирало амерканката.

„Всеки път, в който си мисля, че са ме „ограбили“ в някоя битка, едно събаряне е можело да наклони везната към мен. Мисля си, че заради оценяването на съдиите в ММА, трябва да поработя върху събарянията ми и граунд-енд-паунда“, заяви Хил на пресконференцията след битката с Уотърсън.

Уотърсън успя да пренесе боя на земята в третия рунд след множество опити за събаряния, които бившата кикбоксьорка Хил успя да неутрализира.

„Чувствам, че можех да нанеса повече щета в битката. Знам, че загубих третия рунд, защото не можех да се изправя. В четвъртия се притеснявах прекалено много за събарянето. Чак е петия направих това, което трябваше“, допълни Хил, която се присъединява към UFC след само 1 професионална ММА битка.

В предишния си двубой Хил загуби от бразилската Клаудия Гаделя отново с неединодушно съдийско решение.

„Мисля си, че тази битка бе по-равностойна от предишната, но е гадно, че отново съм от губещата страна. Явно трябва да започна да свалям к**ките на земята и да ги прегръщам повече“

Хил заключи, че остава готова за битка с всяка дама от нейната дивизия.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".