Начало Борба Абдулрашид Садулаев ще участва в спортно събитие за рекорд (СНИМКА)

Абдулрашид Садулаев ще участва в спортно събитие за рекорд (СНИМКА)

Абдулрашид Садулаев ще участва в спортно събитие за рекорд (СНИМКА)
0

Абдулрашид Садулаев, който е един от най-известните борци в света в момента, ще вземе участие в интересно събитие. На 7 май град Владивосток ще бъде домакин на грандиозна 10-часова спортна тренировка „Ден на рекордите и победите“, в която всеки, който иска, може да вземе участие.

„Денят на рекордите и победите“ ще се проведе от известни руски спортисти – шампиони и носители на титли от олимпийски игри, световни и европейски първенства. Сред тях ще бъде и двукратният олимпийски, петкратен световен и четирикратен европейски шампион в свободния стил.

Други големи имена в руския спорт, които ще участват са: Олег Саитов – двукратен олимпийски шампион по бокс, седемкратния световен шампион по самбо – Раис Рахматулин, както и олимпийските шампиони по лека атлетика – Ирина Привалова и по волейбол – Тарас Хтей.

Програмата на това мащабно събитие ще събере 17 спорта и над 4000 души. А самото обучение ще бъде включено в Руската книга на рекордите! То ще се състои от 10:00 до 22:00 часа във „Фетисов Арена“.