Начало Борба Абдулрашид Садулаев ще участва в спортно събитие за рекорд (СНИМКА)

Абдулрашид Садулаев ще участва в спортно събитие за рекорд (СНИМКА)

Абдулрашид Садулаев ще участва в спортно събитие за рекорд (СНИМКА)
0

Абдулрашид Садулаев, който е един от най-известните борци в света в момента, ще вземе участие в интересно събитие. На 7 май град Владивосток ще бъде домакин на грандиозна 10-часова спортна тренировка „Ден на рекордите и победите“, в която всеки, който иска, може да вземе участие.

„Денят на рекордите и победите“ ще се проведе от известни руски спортисти – шампиони и носители на титли от олимпийски игри, световни и европейски първенства. Сред тях ще бъде и двукратният олимпийски, петкратен световен и четирикратен европейски шампион в свободния стил.

Други големи имена в руския спорт, които ще участват са: Олег Саитов – двукратен олимпийски шампион по бокс, седемкратния световен шампион по самбо – Раис Рахматулин, както и олимпийските шампиони по лека атлетика – Ирина Привалова и по волейбол – Тарас Хтей.

Програмата на това мащабно събитие ще събере 17 спорта и над 4000 души. А самото обучение ще бъде включено в Руската книга на рекордите! То ще се състои от 10:00 до 22:00 часа във „Фетисов Арена“.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".