Начало Борба Садулаев отбеляза историческа годишнина с… конен спорт (ВИДЕО)

Садулаев отбеляза историческа годишнина с… конен спорт (ВИДЕО)

Садулаев отбеляза историческа годишнина с… конен спорт (ВИДЕО)
0

Борецът Абдулрашид Садулаев се включи в честването на 75-годишнина от победата на Русия във Втората световна война. Олимпийският, многократен световен и европейски шампион сподели видео в социалните мрежи от турнир по конен спорт, организиран в Махачкала, Дагестан. Той награди и шампионите в надпреварата.

На състезанията в чест на 75-годишнината от победата във Великата отечествена война…Конете винаги са били верни спътници на нашите предци, написа „Аварския танк“ в профила си в Instagram, добавяйки снимки и видео от състезанието.

 През тази година дагестанският борец продължи доминацията си при 97-килограмовите в свободния стил. Той спечели четвърта титлa от шампионат на Стария континент (2014 г., 2018 г., 2019 г., 2020 г.). 23-годишният борец е настоящ олимпийски шампион (2016г.) в категория до 86 кг. Той има четири световни титли (2014г. , 2015г., 2018г.и 2019 г.). „Аварския танк“ спечели и на два пъти Европейските игри (2015г. и 2019 г.).

Балансът му от победи и загуби на тепиха е впечатляващ. Садулаев има 123 успеха срещу само 2 поражения (Кайл Снайдер (САЩ) и Гамзат Османов (Азербайджан)) в своята кариера.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.