Начало Борба Аварския танк продължава с подготовката за новия сезон (СНИМКИ)

Аварския танк продължава с подготовката за новия сезон (СНИМКИ)

Аварския танк продължава с подготовката за новия сезон (СНИМКИ)
0

Все още не е ясно дали Русия ще има борци на Олимпийските игри в Токио.

Абдулрашид Садулаев тренира в родния Дагестан за новия състезателен сезон. Машината за победи отбеляза това и в социалните мрежи.

Продължаваме да се подготвяме за олимпийския сезон 2020. Вчера в предградието на Махачкала започна тренировъчния лагер. За повечето борци начало на тази година ще бъде поставено с турнира „Иван Яригин“, който е от сериите Гран при. Малко повече от две седмици остават преди началото, през цялото това време отборът ще работи предимно на тепиха. Предстоящият турнир в Красноярск е много важен, тъй като ще определи състава за Европейското първенство“ , написа Садулаев в пост в профила си в Instagram, добавяйки и снимки от лагера.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Продолжаем готовиться к олимпийскому сезону-2020 🤼‍♂️ Вчера в пригороде Махачкалы начался наш очередной сбор. Для большинства борцов первым стартом этого года станет Ярыгинский Гран-при. До начала остаётся чуть больше двух недель, всё это время команда, в основном, будет работать на ковре. Предстоящий в Красноярске турнир очень важен, так как там определится состав на чемпионат Европы.

Публикация, споделена от Sadulaev Abdulrashid (@sadulaev_abdulrashid) на

Садулаев бе дисквалифициран за срок от 4 месеца от Международната федерация по борба (UWW) за нарушаване на правилата, регламентиращи екипировката на спортистите по време на церемониите по награждаването. На Световното първенство в Нур-Султан (Казахстан) през септември, представителят на Русия се качи на стълбичката с фланелка с лика на имам Шамил, който е аварски политически и религиозен лидер. Санкцията на дагестанеца изтича след около две седмици (на 21 януари 2020 г.), което ще му позволи да участва на турнира „Иван Яригин“, стартиращ на 23 януари.

Поради факта, че Русия беше отстранена за срок от 4 години от участие на големите международни състезания-Олимпийски игри и световни шампионати, все още не е ясно дали и как борците от най-голямата държава по площ в света ще участват на Игрите в Токио тази година. Това е и един от спортовете, от които страната печели най-много отличия. При условие, че получат право на участие на Игрите, руските спортисти трябва да се състезават под неутрален флаг.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.