Начало Бокс Анди Руис – Антъни Джошуа задмина Шампионска лига

Анди Руис – Антъни Джошуа задмина Шампионска лига

Анди Руис – Антъни Джошуа задмина Шампионска лига
0

Четири боксови галавечери влязоха в топ 10 на най-гледаните спортни събития по DAZN за 2019 година. Черешката на тортата е реваншът между Анди Руис – Антъни Джошуа в Саудитска арабия на 7 декември, който Ей Джей спечели с решение.

Много хора си мислят, че DAZN се излъчва само в САЩ, но медийният гигант се разпростира и в Австрия, Бразилия, Канада, Германия, Италия, Япония, Испания, Швейцария.

  1. Руис – Джошуа 2
  2. Шампионска лига: Тотнъм – Ливърпул (1 юни – финал)
  3. Шампионска лига: Ливърпул – Барселона (7 май)
  4. Канело – Ковальов (2 ноември)
  5. KSI – Логан Пол 2 (9 ноември)
  6. Шампионска лига: Тотнъм – Байерн Мюнхен (1 октомври)
  7. Серия „А“: Милан – Интер (21 септември)
  8. Шампионска лига: Аякс – Тотнъм (8 май)
  9. Шампионска лига: Барселона – Ливърпул (1 май)
  10. Канело – Джейкъбс (4 май)

На фона на големи имена като Саул Алварес-Канело и реномираните футболни отбори, впечатление прави присъствието на KSI и Логан Пол. Двамата са популярни влогъри и това беше първият им професионален сблъсък.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.