Начало Борба Божидар Тодоров ще чака изтегляне в репешажите

Божидар Тодоров ще чака изтегляне в репешажите

Божидар Тодоров ще чака изтегляне в репешажите
0

Божидар Тодоров загуби първата си среща в категория до 92 кг. в свободния стил на продължаващото в естонската столица Талин световно първенство по борба за юноши и девойки.

В двубой от 1/8-финалите последният ни представител при свободняците отстъпи пред Батмагнай  Енхтувшин след оспорвана битка, завършила при резултат 10:14 точки. Ако монголецът се класира за финала в категорията, то той ще изтегли българския борец в репешажите за бронза.

Шампионатът на планетата по борба за юноши и девойки може да следите ТУК.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".