Начало Борба Джордан Бъроуз няма да се отказва след Токио 2021

Джордан Бъроуз няма да се отказва след Токио 2021

Джордан Бъроуз няма да се отказва след Токио 2021
0

Един от най-обичаните борци на нашето време – Джордан Бъроуз сподели, че няма да прекратява кариерата си след приключването на Олимпийските игри догодина.

32-годишният американец е един от най-титулуваните борци в свободни стил – олимпийско злато от 2012 г., четирикратен световен шампион и двукратен първенец в колежанското първенство на САЩ.

Бъроуз сподели, че този олимпийски цикъл няма да му е последен, поставяйки си цел да се класира за Игрите в Париж през 2024 г.

Освен това борецът заяви, че след края на Олимпийските игри догодина, той ще се премести в родния Ню Джърси, където ще тренира в Регионалния тренировъчен център по борба на Пенсилвания.

През последните 14 години Бъроуз живееше и тренираше в Небраска, където уменията му на тепиха го изстреляха на върха.

„През последните месеци имах нужното време да помисля за бъдещето си. Дали не мие е дошло времето? Това ли е последната олимпиада за мен? Дали не трябва да оставя борцовките на тепиха и да се оттегля?

„Отговорът е ясен – все още НЕ.

„Тялото ми е силно. Умът ми е остър. Обичам спорта и все още не съм приключил. Ще продължа. Но на ново място. Там, където всичко започна“, сподели Бъроуз в личния си блог.