Начало Борба Бъроуз тренира със Сехудо (СНИМКА)

Бъроуз тренира със Сехудо (СНИМКА)

Бъроуз тренира със Сехудо (СНИМКА)
0

Джордан Бъроуз се подготвя за Олимпийските игри в Токио заедно със своя добър приятел Хенри Сехудо и Джордан Майкъл Оливър.

Легендарният борец сподели фотос от залата в Чандлър, Аризона, където тренират с бившия шампион на UFC в категория „петел“ и „муха“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordan Burroughs (@alliseeisgold)

Джордан Бъроуз е олимпийски шампион в категория до 74 кг. в свободния стил от Игрите в Лондон, провели се през 2012 година. 32-годишният американец е спечелил и четири световни титли (2011г., 2013г., 2015г. и 2017г.), както и още толкова златни медали от Панамерикански първенства. На сметката си Бъроуз има и 6 титли от Световни купи.

Сехудо, от своя страна, е олимпийски шампион при 55-килограмовите от Игрите в Пекин, след което направи страхотна ММА кариера. Той записа общо 18 срещи в клетката, от които спечели 16 двубоя (8 с нокаут), ликувайки с титлите в категории „петел“ и „муха“ в най-известната верига за смесени бойни изкуства – UFC.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".