Начало Борба Едмонд Назарян започва срещу унгарец на Евро 2022

Едмонд Назарян започва срещу унгарец на Евро 2022

Едмонд Назарян започва срещу унгарец на Евро 2022
0

Младата надежда на българската борба – Едмонд Назарян, ще мери сили с унгареца Давид Маник в първата си схватка от Европейското първенство за юноши и девойки до 20 години в Рим.

Националът се състезава при 63-килограмовите в класическия стил. Именно в италианската столица Едмонд стана шампион на Стария континент при мъжете преди две години. Тогава той играеше на 55 килограма.

В откриващия ден ще участват още трима българи. Паоло Милков започва срещу Илиас Заиракис от Гърция при 55-килограмовите. Мартин Димитров (77 кг) ще има за съперник Филип Лоч от Полша, а Иван Манов (87 кг) ще спори с Марио Вукович от Сърбия.

Схватките са от 12 часа наше време. След класиците ще започне турнирът и за свободняците. Форумът ще се проведе до 3 юли.

Можете да видите съставите тук:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.