Начало Борба Едмонд Назарян завърши с пълно отличие

Едмонд Назарян завърши с пълно отличие

Едмонд Назарян завърши с пълно отличие
0

Едмонд Назарян завърши средното си образование. Младият борец взе дипломата си с пълно отличие от училището към Руското посолство в България.

Синът на легендарния Армен Назарян не загърбва образованието си за сметка на борбата.

„Постигнах и тази моя цел, затова съм много щастлив“, сподели Едмонд. „Имах затруднения по няколко предмета, но се радвам, че успях да се справя. Ако реша да продължа образованието си в Русия, това би ми осигурило някакво предимство. В България не мисля, че златния медал дава нещо подобно.“

„Независимо от всичко аз обичам да уча не по-малко, отколкото да се боря.“

„Каквато и специалност да избера след време за висше образование – трудностите не ме плашат“, допълни младият борец.

Най-щастлив от успеха на Назарян-младши е неговият именит баща.

„Получих много похвали за Еди, всички се гордеят с неговите постижения и това няма как да не ме радва“, призна двукратният олимпийски шампион Армен Назарян.

Тази година Едмонд направи успешен дебют при мъжете на голямо първенство, спечелвайки златен медал на Европейското по класическа борба в Италия.

„И сега за мен няма почивка. Отивам на море, но там също ще тренирам“, сподели талантът.

През август Световната федерация по борба ще публикува променения спортен календар за 2020. Еди ще участва на Световно първенство за юноши, а и на континенталния шампионат при подрастващите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.