Начало Борба Горна Оряховица домакинства шампионата по борба за момчета

Горна Оряховица домакинства шампионата по борба за момчета

Горна Оряховица домакинства шампионата по борба за момчета
0

Надпреварата е за класически и свободен стил

Горна Оряховица посреща държавния личен шампионат за момчета по свободна и класическа борба. Първенството ще се проведе от 30 януари до 2 февруари.

Днес от 17.00 часа ще се състои техническата конференция, а час по-късно ще бъде изтеглен жребия на класиците. Схватките стартират в 10.00 часа в утрешния ден. Финалните срещи и награждаването на най-добрите сред класиците ще се проведе на 31 януари.

В същия ден е и жребия за свободняците. Те ще се борят на 1 и 2 февруари като решаващите схватки стартират в 10.00 часа в неделя.

Състезанието ще се проведе без толеранс.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".