Начало Борба Горна Оряховица и Ловеч домакинстват първенствата по борба за деца

Горна Оряховица и Ловеч домакинстват първенствата по борба за деца

Горна Оряховица и Ловеч домакинстват първенствата по борба за деца
0

Горна Оряховица и Ловеч ще приемат първенствата по борба за деца в края на тази седмица. Държавният личен-отборен шампионат в свободния стил ще се състои в Горна Оряховица, а този при класиците – в Ловеч.

В петък (2 октомври), от 17:00 часа ще се състои техническата конференция в горнооряховската зала „Никола Петров“, както и в ловешката спортна зала.

От 18:00 часа е жребият и кантарът.

На следващия ден (3 октомври) стартира състезанието. От 9:00 часа започват елиминациите, като в същия ден са и репешажите, финалните срещи и награждаването.

Часът на началото на схватките може да бъде променен на техническата
конференция.

Междувременно националите в свободния и класическия стил при юношите започнаха лагер в Тетевен, който ще бъде подготовка за Световното първенство. Сборът ще продължи до 10 октомври.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".