Начало Борба Има нова локация за Общо събрание на федерацията по борба

Има нова локация за Общо събрание на федерацията по борба

Има нова локация за Общо събрание на федерацията по борба
0

Българска федерация по борба обяви нова локация за Общо събрание. Форумът ще се състои на 20 май в сградата на Министерство на младежта и спорта, ет.5, намираща се на бул. „Васил Левски“ №75.

Първоначално събранието трябваше да се проведе в залата по борба на комплекс „Диана“. Тя обаче все още е затворена заради пандемията от коронавирусна инфекция, обхванала цял свят.

Форумът започва в 10 часа. При липса на кворум, събранието ще се проведе от 11.00 часа в същия ден.

Припомняме, че Общото събрание бе отлагано на два пъти, поради разрастващата се пандемия от коронавирус.

Програмата може да видите ТУК

#ОтговорниВкъщи

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".