Начало Борба Катрин Тасева излезе с прочувствени слова за Николай Щерев (СНИМКИ)

Катрин Тасева излезе с прочувствени слова за Николай Щерев (СНИМКИ)

Катрин Тасева излезе с прочувствени слова за Николай Щерев (СНИМКИ)
0

Бившата приятелка и известна българска гимнастичка – Катрин Тасева изля душата си в социалните мрежи, заради случилото се вчера, а именно смъртта на Николай Щерев. Бившият български национал по борба свободен стил почина в ранната утрин на 15 юли вследствие на битката си с коронавирусната инфекция.

„Няма думи, които да опишат, колко много боли…

Знаете ли какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от сила? Знаете ли какво е прегръдка да ти е дом! Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и студ, от всичко лошо да те пази… с ръцете си. Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си силна. Само за малко!
Толкова голям и силен… Раздаваше душата и добротата си навсякъде…
Жаден да беше, първо на теб ще даде вода.
Измръзнал, теб ще завие първо с одеалото…
Така харизматичен…
Бохем…
Научи ме да грабя с шепи от живота, както ти го правеше!
А огънят от нашата любов погълна всички около нас. Обичашеме дори когато не бях много, много за обичане… Обичаше ме повече от всичко…
Правеше ме по-смела! По-дръзка! По-жива…
Знаех,че и да падна, има кой да ме хване. Изпълваше цялото ми сърце с кураж преди състезание:

Ти можеш!“

„С теб съм!

„Ще успееш!“

„Батко Ники вярва в теб!

Има едни такива мъже дето са силни на дела.Не казват какво ще направят. Правят го! Ти беше такъв! Беше най-големия мъжкар, който съм срещала! Такива мъже са изчезващ вид! Мъжкар в поведението си, мъжкар в мисленето си, по всяко едно отношение…към всекиго…към мен…
Ти не беше само мой приятел, не бе само сродна душа.
С теб разбрах, че дом не е място. Дом е чувство!
Благодаря на Бога, че пътищата ни все пак се засякоха тук на земята…
но знай…
Сродните души не се срещат на земята!
До скоро, Ники! ?
Твоя Кари! ❤️

Съболезнования към семейството“ , написа Тасева в профила си във Facebook, добавяйки и общи снимки на двамата.

Поклонението ще бъде в петък, 17 юли, от 13 часа в Княжевската църква „Св. пророк Илия“.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".