Начало Борба Класиците ни ще премерят сили със звезден отбор на Сърбия

Класиците ни ще премерят сили със звезден отбор на Сърбия

Класиците ни ще премерят сили със звезден отбор на Сърбия
0

Двустранна среща със звезден отбор на Сърбия ще си спретнат борците ни в класически стил, съобщава Българската федерация по Борба.

Възпитаниците на Армен Назарян са на съвместен лагер с борци от Сърбия в Тетевен, а предвидените 8 схватки ще се проведат на 30-ти октомври.

В кат. до 60 кг. световният и европейски шампион от 2013 г. Иво Ангелов ще има за съперник Перица Димиржевич, настоящ шампион на Сърбия, а сребърният медалист от световни и европейски първенства Кирил Милов (97 кг) ще срещне Микаил Каджая, трети от последния мондиал в Астана през 2019-а.

Даниел Александров, двукратен носител на златния пояс „Никола Петров” и призьор от европейски първенства, ще има за съперник младия Зарко Диков.

Константин Стас (67 кг) ще има тежката задача да се бори с олимпийския шампион от 2016 г. Давор Щефанек. При 77-килограмовите Стоян Кубатов ще спори с Виктор Немеш, световен първенец от 2017-та. Николай Вичев (63 кг) пък среща европейския шампион Кристиян Фрис.

Класен противник ще има и младият Светослав Иванов (87 кг), ще мери сили с грузинеца със сръбски паспорт Зураби Датунашвили, двукратен първенец на Европа.

При тежките до 130 кг шампионът на България Радослав Георгиев ще излезе срещу Бобан Живойнович, пети от Евро 2019.

Гостите са водени от Стоян Добрев, дългогодишен треньор в националния ни отбор.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.