Начало Бокс DAZN влиза в Бълария с мача на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа

DAZN влиза в Бълария с мача на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа

DAZN влиза в Бълария с мача на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа
0

От от 1-ви декември водещата световна спортна стрийминг услуга DAZN се разширява до повече от 200 държави и територии, сред които и България. Едно от първите събития, които ще бъдат достъпни на наша територия е мачът на Кубрат Пулев за световните титли в тежката категория на Антъни Джошуа. Срещата е на 12-ти декември в Лондон, Великобритания.

Седмица по-рано, на 5-ти декември, платформата ще излъчва и битката между изгряващата американска звезда в леката категория Райън Гарсия и изпитания в битки британец и олимпийски златен медалист от 2012 г. Люк Кембъл.

Основните събития и за двете битки ще започнат около полунощ по Гринуич (19:00 EST / 16:00 PST/ 1:00 EET).

Първоначалната месечна такса за нови пазари ще бъде £1.99 или по-малко. За България ще е 2,99 лв.

При старта си глобалната платформа на DAZN ще включва състезания от световното първенство по бокс, както и непрекъснато нарастващ архив от класически битки, информация за атлетите и редица оригинални програми, включително 40 DAYS, Saturday Fight Live и ONE NIGHT. Допълнителни спортове и програми ще бъдат добавени от 2021 година.

Приложението DAZN ще бъде достъпно в световен мащаб на повечето устройства, свързани с интернет, включително смартфони, таблети, лаптопи, компютри и устройства като интелигентни телевизори, стрийминг стикове и игрови конзоли.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.