Начало Борба Класиците разпускат с риболов на лагера в Грузия (СНИМКИ)

Класиците разпускат с риболов на лагера в Грузия (СНИМКИ)

Класиците разпускат с риболов на лагера в Грузия (СНИМКИ)
0

Националният отбор по борба класически стил е на подготвителен лагер в Грузия, малко повече от две седмици преди старта на Световното първенство в Казахстан.

Иво Ангелов

Възпитаниците на Армен Назарян и Бисер Георгиев тренират шест дни в седмицата, за да се подготвят максимално добре за участието си в най-важното състезание за годината – планетарния шампионат. Там ще се раздават и квоти за Олимпийските игри в Токио догодина. Завършилите на първите пет места във всяка от шестте олимпийски категории в класическия стил ( до 60 кг., до 67 кг., до 77кг., до 87кг., до 97 кг., до 130кг.) ще добият право на участие на Игрите през 2020 година.

В почивния неделен ден, целият отбор отиде за риба, за да разпусне, както физически, така и психически покрай тежките тренировки.

Тарек Абделслам

Трима от отбора имаха слука, хващайки доста добри по размер пъстърви. Кирил Милов, Иво Ангелов и Тарек Абделслам бяха щастливците.

Най-емоционален при изтеглянето на рибата на брега бе Тарек, за когото това се оказа и първа уловена риба!

Кирил Милов, настоящ сребърен медалист от последните Световно и

Кирил Милов

Европейско първенства в категория до 97 кг., качи снимка в ,,стори“ в профила си във Facebook.

След добрия улов последва и заслужена пищна трапеза, част от която бяха и уловените екземпляри.

Днес, националите продължават с подготовката за Световното първенство. Най-важното събитие в борбата за 2019-а година ще се проведе от 14 до 22 септември в Нурслутан (предишна Астана), Казахстан.

 

 

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".