Начало Борба Класиците тренират в добро настроение на Белмекен

Класиците тренират в добро настроение на Белмекен

Класиците тренират в добро настроение на Белмекен
0

Националният отбор по борба в класическия стил са на лагер на високопланинската спортна база „Белмекен“.

Тимът ни показа със снимка в социалните мрежи, че тренира в добро настроение. Фотосът качи националът в категория до 130кг. – Милослав Методиев, а на нея освен борецът от Бобов дол са Кирил Милов (настоящ световен и европейски вицешампион в категория до 97 кг.), Даниел Александров (настоящ носител на пояса „Никола Петров“) и Радослав Георгиев.

Лагерът е част от подготовката за най-важното състезание за годината, а именно световното първенство. То ще се проведе в столицата на Казахстан – Нурсултан (предишна Астана) от 14 до 22 септември и ще бъде първа олимпийска квалификация за Игрите в Токио догодина.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".