Начало Борба Леки промени в графика на световната борба за догодина

Леки промени в графика на световната борба за догодина

Леки промени в графика на световната борба за догодина
0

Световната федерация по борба обяви на сайта си промени относно датите за големите международни първенства, които трябва да се проведат през 2021-ва.

Годината трябваше да започне с ежегодния ранкинг турнир „Матео Пеликоне“. По план мероприятието трябваше да се проведе в средата на януари, но сега то бе преместено за 4-ти до 7-ми март в Рим, Италия.

Федерацията също така реши да комбинира провеждането на Азиатското първенство и на Азиатските олимпийски квалификации. Алмати, Казахстан, е домакин и на двете състезание, като олимпийските пресявки ще се проведат от 9-ти до 11-ти април, а шампионатът на Азия от 12-ти до 17-ти април.

Леки размествания има и в европейския календар. Европейските квалификации за Токио 2021 ще се състоят от 18-ти до 21-ви март в Будапеща, Унгария, докато първенството на Европа си остава насрочено за 19-ти до 25-ти април във Варшава, Полша.

София запазва домакинството си на световната квалификация за Игрите в Токио, но те ще се проведат една седмица по-късно от първоначално обявеното. Така последните квоти за Летните олимпийски игри в столицата ни ще се раздадат от 6-ти до 9-ти май.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.