Начало Борба Народни борби ще се проведат в село Овощник тази събота

Народни борби ще се проведат в село Овощник тази събота

Народни борби ще се проведат в село Овощник тази събота
0

Тази събота, 17 август в село Овощник, Община Казанлък, ще се проведат 26-ти традиционни народни борби. В надпреварата участие ще вземат местни борци, деца от подготвителни групи по борба, както и отворени групи. Категориите при мъжете и юношите са три: до 70 кг., до 85 кг. и над 85 кг. Две са категориите при кадетите: до 70 кг. и до 80 кг.

Стартът на надпреварата е в 14.30 часа, а половин час по-рано е кантарът. Осигурен е паричен награден фонд, както и грамоти за отличилите се борци.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".