Начало Борба Световен шампион по борба с промо за 100 години ФК „Миньор“

Световен шампион по борба с промо за 100 години ФК „Миньор“

Световен шампион по борба с промо за 100 години ФК „Миньор“
0

Иво Ангелов – световен и европейски шампион по борба от 2013 година се появи на видео в социалните мрежи с апел колкото се може повече хора да отидат на събитието „100 години ФК Миньор (Перник)“

„Здравейте. Казвам се Иво Ангелов и съм световен и европейски шампион по борба. В момента съм на тренировъчен лагер на Белмекен, но обезателно на 27 юли, събота от 16:00 часа ще бъда в град Перник, на стадиона на ФК Миньор (Перник) – „Стадиона на мира“. Заповядайте и вие да бъдете част от грандиозното шоу: 100 години от създаването на ФК Миньор (Перник)“ , сподели националът, който е част от спортен клуб по борба „Миньор“ от град Перник.

С тридневни тържества ще бъде отбелязан 100-годишният юбилей на „Миньор“ (Перник). Те ще започнат на 26 юли в община Перник. На следващия ден са планирани турнири в детските школи, както и състезание с участието на фенове, деятели и ветерани. На 27 юли всички миньорци, таланти от школата и техните родители ще се съберат пред Съдебната палата в Перник в 16 часа. Ще има шествие до Стадиона на мира, където ще се играе приятелски мач с отбора на „Миньор Чикаго“. Празникът ще бъде гарниран с много музикални изпълнения, посветени на отбора, ще бъде прожектиран филм и за верността на пернишките футболни фенове.