Начало Senshi SENSHI Cup: Петър Стойков срещу Павел Черепанов – 04.07.2019, Камчия (ВИДЕО)

SENSHI Cup: Петър Стойков срещу Павел Черепанов – 04.07.2019, Камчия (ВИДЕО)

SENSHI Cup: Петър Стойков срещу Павел Черепанов – 04.07.2019, Камчия (ВИДЕО)
0

Вторият полуфинал в категория до 70 кг. на „SENSHI Cup“ противопостави българина Петър Стойков и руския боец Павел Черепанов. Специален гост рефер на срещата бе легендата – Петер Артс.

Стойков започна много агресивно и се отличи с няколко добри комбинации. Българинът опита спининг бек фист и вкара няколко лоу-кика. По-пасивният от двамата бе Черепанов, а Стойков продължи да пласира точни удари в тялото на противника си до края на рунда.

За начало на втората част Стойков пласира нов спининг бек фист. Черепанов успя да разбие защитата на българския боец, който отново опита спининг бек фист, но без успех. Руснакът завърши рунда с добра комбинация в главата на Стойков.

В решаващия рунд бойците излязоха много изморени. В състезание от такава класа и с подобен залог това е нещо нормално. Руснакът опита да се хвърли във финален щурм, защото изоставаше, но без успех.

В крайна сметка победата отиде при Петър Стойков с категорично съдийско отсъждане, с което българският боец се класира за финала в категорията.