Начало Senshi SENSHI Cup: Магомед Магомедов срещу Давид Касумян – 4.07.2019, Камчия (ВИДЕО)

SENSHI Cup: Магомед Магомедов срещу Давид Касумян – 4.07.2019, Камчия (ВИДЕО)

SENSHI Cup: Магомед Магомедов срещу Давид Касумян – 4.07.2019, Камчия (ВИДЕО)
0

В директна битка за купата на SENSHI в категория до 85 кг. се срещнаха руснакът Магомед Магомедов и арменският боец Давид Касумян. Съдия на срещата бе легендата Петер Артс.

Магомедов започна по-силно срещата, но и Касумян не се отказваше. В края на рунда Магомедов се втурна да пробва комбинация, но без успех. Във втория рунд руснакът пласира страхотен удар, с което всичко в срещата свърши. Победа с технически нокаут и купа „SENSHI“за Магомедов. Шампионът бе награден от шихан Антонио Пинеро.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".