Начало Борба Петър Касабов: Миглена се разсея за секунда и им се получи

Петър Касабов: Миглена се разсея за секунда и им се получи

Петър Касабов: Миглена се разсея за секунда и им се получи
0

Селекционерът на женския национален отбор по борба – Петър Касабов, вдъхна позитивизъм след неприятната загуба на Миглена Селишка от американката Сара Анн Хилдебранд.

Петкратната шампионка на Панамериканския регион победи нашето момиче на четвъртфиналите в категория до 50 кг.

Българката започна силно, но след това миг концентрация доведе до груба грешка и беше хваната на кръстачка за технически туш.

„Една отделна ситуация в наш ущърб… Миглена се разсея за секунда, прибраха й крака и кръстачката се получи“, Касабов сподели секунди слех схватката за БНТ.

„Нищо не е загубено. Нормално е когато имаш мотивация и възможности за първото място, а загубиш по-рано, да си разочарован.“

„Аз съм сигурен, че ако на Селишка й се отвори шанс да стигне до бронза, ще се вдигне и ще изглежда по съвсем различен начин”, добави Касабов.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.