Начало Борба Садулаев обиколи с джип планинските райони в Дагестан (СНИМКИ+ВИДЕО)

Садулаев обиколи с джип планинските райони в Дагестан (СНИМКИ+ВИДЕО)

Садулаев обиколи с джип планинските райони в Дагестан (СНИМКИ+ВИДЕО)
0

Абдулрашид Садулаев си направи екскурзия с джип в планинската част на Дагестан. Машината за победи в свободната борба посети слабо населени места в района, в който той се е родил – Чародински край, Гилиб. 24-годишният борец е роден в село Цуриб, в едно от най-труднодостъпните места в руската автономна република.

„Малка екскурзия през суровите планини на Чародински район“, написа „Аварския танк“ в профила си в Instagram, добавяйки снимки и видео от преживяването.

Абдулрашид Садулаев приключи 2020 година с титла на Световната купа по борба, която се проведе в Белград, Сърбия. Преди това, дагестанският борец доминира при 97-килограмовите в свободния стил, печелейки четвърта титлa от шампионата на Стария континент (2014 г., 2018 г., 2019 г., 2020 г.),а през септември беше безапелационен и на държавното първенство по борба на Русия.

23-годишният борец е настоящ олимпийски шампион (2016г.) в категория до 86 кг. Тази година той ще се опита да защити олимпийската си титла. Той има също четири световни титли (2014г. , 2015г., 2018г.и 2019 г.). „Аварския танк“ спечели и на два пъти Европейските игри (2015г. и 2019 г.).

Балансът му от победи и загуби на тепиха е впечатляващ. Садулаев има 130 успеха срещу само 2 поражения (Кайл Снайдер (САЩ) и Гамзат Османов (Азербайджан)) в своята кариера.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.