Начало Борба Садулаев демонстрира любов към своята родина (СНИМКИ)

Садулаев демонстрира любов към своята родина (СНИМКИ)

Садулаев демонстрира любов към своята родина (СНИМКИ)
0

Абдулрашид Садулаев за пореден път доказа любовта си към родния Дагестан. Един от най-добрите борци в света в момента сподели снимки в социалните мрежи от разходка с коне в планината в Чародински район (един от 41 муниципални района, на които е разделена републиката).

Родни открити пространства. Сега е моментът да промените атмосферата и да се отпуснете от суматохата на града. Тук, на надморска височина над две хиляди метра е неописуема красота. Нито една снимка няма да предаде цялото това величие на нашите планини. Не знам място на този свят, по-добро и по-скъпо от Родината, където сте родени и израснали“, написа „Аварския танк“ в профила си в Instagram, добавяйки и фотоси от преживяването.

Припомняме, че Садулаев сподели преди дни, че е заразен с коронавирусна инфекция, която е предал и на своите близки. Явно борецът е преминал през болестта с оглед факта, че е без маска и в присъствието на група хора.

През тази година дагестанският борец продължи доминацията си при 97-килограмовите в свободния стил. Той спечели четвърта титлa от шампионат на Стария континент (2014 г., 2018 г., 2019 г., 2020 г.). 23-годишният борец е настоящ олимпийски шампион (2016г.) в категория до 86 кг. Той има четири световни титли (2014г. , 2015г., 2018г.и 2019 г.). „Аварския танк“ спечели и на два пъти Европейските игри (2015г. и 2019 г.).

Балансът му от победи и загуби на тепиха е впечатляващ. Садулаев има 123 успеха срещу само 2 поражения (Кайл Снайдер (САЩ) и Гамзат Османов (Азербайджан)) в своята кариера.