Начало Борба Аварския танк помага в кризата с COVID-19 (ВИДЕО)

Аварския танк помага в кризата с COVID-19 (ВИДЕО)

Аварския танк помага в кризата с COVID-19 (ВИДЕО)
0

Абдулрашид Садулаев се включи в благотворителна кампания в родния Дагестан, която доставя на бедни хора, продукти от  първа необходимост. Една от най-големите звезди в борбата за пореден път доказа, че не забравя откъде е тръгнал. Садулаев сподели видеа в социалните мрежи, в които зарадва малко момче с нови маратонки, както и стара жена с продукти от първа необходимост.

В тези трудни за нашия народ дни трябва да се събираме, да се огледаме и да дадем помощна помощ на всички изложени на риск. Бъдете по-добри, грижете се за другите, написа четирикратният световен шампион в първия пост, относно кампанията, споделен в профила му в Instagram.

Помагайки на другите, ние сами се спасяваме … В това трудно време хиляди наши сънародници се нуждаят от подкрепа. Нека Всемогъщият облекчи положението на хората в трудни житейски ситуации“, добави „Аварския танк“ в друг пост в профила си в социалната мрежа. 

Припомняме, че през тази година Абдулрашид Садулаев продължи доминацията си при 97-килограмовите в свободния стил. Той спечели четвърта титлa от шампионат на Стария континент (2014 г., 2018 г., 2019 г., 2020 г.). 23-годишният борец е настоящ олимпийски шампион (2016г.) в категорията. Той има четири световни титли (2014г. , 2015г., 2018г.и 2019 г.). „Аварския танк“ спечели и на два пъти Европейските игри (2015г. и 2019 г.).

Балансът му от победи и загуби на тепиха е впечатляващ. Садулаев има 123 успеха срещу само 2 поражения (Кайл Снайдер (САЩ) и Гамзат Османов (Азербайджан)) в своята кариера.

#ОтговорниВкъщи