Начало Борба Срещнаха се двама легендарни олимпийски шампиони по борба (СНИМКИ)

Срещнаха се двама легендарни олимпийски шампиони по борба (СНИМКИ)

Срещнаха се двама легендарни олимпийски шампиони по борба (СНИМКИ)
0

Двукратният олимпийски шампион по борба – Роман Власов се срещна с трикратния олимпийски шампион при най-тежките – Александър Карелин. Новината съобщи Власов в профила си в Instagram.

От 6 годишен си пример за мен във всичко! Радвам се да те видя, Александър Александрович, написа 29-годишният борец в профила си в Instagram, който ще се опита да изравни по брой олимпийски титли Александър Карелин.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

С 6 лет пример во всем! Рад был Вас видеть,Александр Александрович. #легенда #Карелин

Публикация, споделена от Roman Vlasov (@vlasovroma90) на

 Роман Власов е двукратен олимпийски шампион (2012г. и 2016г.) в категории до 74 кг. и до 75 кг., в класическия стил. 29-годишният състезател има и две световни (2011г. и 2015г.), както и четири европейски титли (2012г., 2013г., 2018г. и 2019г.).

Александър Карелин е легенда в този спорт. Огромният руснак има в кариерата си 3 олимпийски, 9 световни и 12 европейски титли при най-тежките в класическия стил.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".