Начало Борба Власов припомни как спечели втора олимпийска титла (СНИМКИ)

Власов припомни как спечели втора олимпийска титла (СНИМКИ)

Власов припомни как спечели втора олимпийска титла (СНИМКИ)
0

Роман Власов сподели тежкият момент, който е преминал, за да спечели втората си олимпийска титла. Борецът чества в социалните мрежи 4 години от втория най-голям връх в спортната си кариера като разказа какво му е коствало спечелването на златото.

08.14 2016 година. Вторите Олимпийски игри можеха да завършат трагично за мен. На полуфинала се случи нещо, което определено не очаквах. Животът ми, в истинския смисъл на думата, висеше на косъм. 3 секунди преди края на първата част припаднах. Събудих се от факта, че съдията ме удряше по бузите. Веднага му изясних, че няма причина да спре битката, че съм добре. Отидох за почивка от 30 секунди, краката ми се размекнаха и едва не паднах … Усещането за безтегловност не ме напусна, докато влязох във втората част. Слава Богу, резултатът беше 6 на 2 точки в моя полза и просто трябваше да издържа. Страдах. Всяка секунда продължи като вечност за мен. Но знаех, че в този ден няма да позволя на никого да ми отнеме победата“, разкри Власов в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

14.08.16. Вторые Олимпийские Игры для меня могли закончиться трагично. В полуфинале произошло то,чего я точно не ожидал. Моя жизнь в прямом смысле этого слова повисла на волоске. За 3 секунды до окончания периода,я потерял сознание. Очнулся от того,что судья бил меня по щекам. Я сразу дал ему понять,что нет повода останавливать схватку,что я в порядке. Пошёл на 30 секундный перерыв,ноги подкосились и я чуть не упал… Чувство невесомости не покидало меня до выхода на второй период. Слава Богу,счёт был 6:2 в мою пользу и мне надо было только продержаться. Потерпеть. Каждая секунда длилась для меня как целая вечность. Но я знал,что никому в этот день я не позволю забрать у меня мою победу! #рио2016 #rio2016 #олимпиада #золотаямедаль #победа #невозможноевозможно

Публикация, споделена от Roman Vlasov (@vlasovroma90) на

  Роман Власов е двукратен олимпийски шампион (2012г. и 2016г.) в категории до 74 кг. и до 75 кг., в класическия стил. 29-годишният състезател има и две световни (2011г. и 2015г.), както и четири европейски титли (2012г., 2013г., 2018г. и 2019г.).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".