Начало Senshi Сергей Браун се изправя срещу румънец на SENSHI 6

Сергей Браун се изправя срещу румънец на SENSHI 6

Сергей Браун се изправя срещу румънец на SENSHI 6
0

Напрегнат и обещаващ сблъсък между школите на Германия и Румъния ще бъде част от бойната карта на SENSHI 6.

Събитието ще се проведе на 21-ви август от 20 часа при стриктни мерки на открито, под звездите, в черноморския курорт Камчия.

Своята втора поява на ринга на SENSHI ще направи трикратният киокушин шампион на Германия Сергей Браун. Двукратният световен шампион на WKU се би на второто издание на бойната гала през април 2019-та, когато нокаутира японеца Акира Умемура.

Германският нокаутьор е двукратен световен шампион по кикбокс за професионалисти и шампион на Diamond Cup по карате киокушин.

Неговият съперник то съседна Румъния е Даниел Маноле. Балканецът е национален шампион по будокай и ще направи своя дебют на ринга на SENSHI.

Битката ще бъде в категория до 80 кг и ще се проведе по правилата на KWU Full Contact, които позволяват всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар, без дърпане или бутане на противника.

За пореден път специални гости на галата ще бъдат легендарното кикбокс трио – К-1 шампионите и професионални инструктори на Международната професионална лига на KWU Семи Шилт, Ернесто Хуст и Петер Артс, както и председателят на лигата и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България шихан Иво Каменов (6 дан) и шихан Александър Пичкунов (5 дан), който е генерален секретар на Световния куокишин съюз (KWU). Сред специалните гости е и чешката бойна звезда Ян Сокуп – европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“.

За повече информация следете уебсайта на SENSHI – www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 може да гледате на живо по boec.bg и boec.com, по американската онлaйн телевизия FITE. Бойната галавечер може да проследите и по Max Sport, които са официален спонсор на събитието.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.