Начало Senshi Време за битки – всичко, което трябва да знаете за SENSHI 6

Време за битки – всичко, което трябва да знаете за SENSHI 6

Време за битки – всичко, което трябва да знаете за SENSHI 6
0

Броени часове остават до началото на шестото издание на бойната галавечер SENSHI.

Тази вечер (21-ви август) от 20 часа, SENSHI ще се завърне с шестото си издание. То ще се проведе при стриктни мерки на открито, под звездите, в черноморския курорт Камчия.

Едни срещу други на ринга ще се изправят шампиони по кикбокс и карате от Русия, Казахстан, Англия, Германия, Франция, България, Румъния и Сърбия. Бойната карта се състои от 10 двубоя, 7 от които ще бъдат за колана на SENSHI и ще се играят по правилата на KWU SENSHI и KWU Full Contact. Останалите три двубоя ще бъдат по правилата на К-1.

Днес се проведе и официалната техническа конференция, където участниците бяха детайлно запознати с правилника на KWU International Professional League.

Припомнете си какво могат и какво е забранено да правят състезателите по правилата на KWU International Professional League.

KWU Full Contact и KWU SENSHI:

Позволени са: всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с една или две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар, без дърпане или бутане на противника.

Забранени: удари в слабините, тила, гръбнака; удар с вътрешната част на ръкавицата; удари срещу колянната става; удар с глава; удар на паднал противник; удари от легнала позиция; удари с лакти; хвърляния; работа на земя; душене; хапене.

За пореден път специални гости на галата ще бъдат легендарното кикбокс  трио – К-1 шампионите и професионални инструктори на Международната професионална лига на KWU Семи Шилт, Ернесто Хуст и Петер Артс, както и председателят на лигата и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България шихан Иво Каменов (6 дан) и шихан Александър Пичкунов (5 дан), който е генерален секретар на Световния куокишин съюз (KWU). Сред специалните гости е и чешката бойна звезда Ян Сокуп – европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“.

Ето я и пълната бойна карта:

За повече информация следете www.boec.bg и уебсайта на SENSHI – www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 може да гледате на живо по boec.bg и boec.com, по американската онлaйн телевизия FITE TV. Бойната галавечер може да проследите и по Max Sport 2, които са официален спонсор на събитието.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

тагове: