Начало Самбо и бойно самбо Обвиниха погрешка в тормоз европейска шампионка

Обвиниха погрешка в тормоз европейска шампионка

Обвиниха погрешка в тормоз европейска шампионка
0

Двукратната европейска шампионка по самбо от Кристина Казаной се превърна във враг номер 1 на хората в Беларус, след слух, че е тормозила задържани протестиращи.

Блондинката е преподавател в академията на МВР, а бизнесмен, който е бил сред задържаните за протестите в Минск, потвърди, че се носят слухове за офицер Кристина, която биела мъжете с палка между краката. Друга жена пък разказа, че въпросната я е съблякла почти гола, за да я претърси, а след това я вкарала в стая с мъже.

В социалните мрежи се появиха снимки на Казаной с полицейска униформа. Това накара мнозина да предположат, че става дума за едно и също лице, и предизвика вълна от обиди и заплахи към самбистката, сред които „инквизитор“ и „ченге садист“.

„Хора, какви ги вършите? Защо съсипвате живота ми и този на близките ми. Не работя в отдела за сигурност от пролетта и никога не съм била в центъра за задържане. Как мога да измъчвам някого? Който ме познава, ще потвърди, че не съм способна на това. Получавам заплахи от няколко дни. Знам, че хората са ядосани, но не трябва да ставам изкупителна жертва“, написа в социалните мрежи Казаной.