Начало Senshi Успешен кантар за участниците на SENSHI 6

Успешен кантар за участниците на SENSHI 6

Успешен кантар за участниците на SENSHI 6
0

Всички бойци, които ще вземат участие на утрешното шесто издание на бойната галавечер SENSHI, се справиха с официалния кантар, който се проведе преди броени минути.

Претеглянето се състоя в Камчия, където утре вечер от 20:00 ч. ще видим в действие шампиони от 8 държави (Русия, Казахстан, Англия, Германия, Франция, България, Румъния и Сърбия).

На SENSHI 6 ще видим 10 двубоя, 7 от които ще бъдат за колана на SENSHI и ще се играят по правилата на KWU SENSHI и KWU Full Contact. Разликата между двата стила е, че в KWU SENSHI бойците могат да демонстрират по-различни техники, които включват удари с лакти в главата и хвърляния. Останалите три двубоя ще бъдат по правилата на К-1.

Ето и пълните резултати от кантара:

Нурлхан Садвокасов (74,5 кг) – Даниел Гецов (74,1 кг)

Омар Магомедов (70 кг) – Драгомир Петров (68,9 кг)

Андрю Търланд (70 кг) – Петър Стойков (70 кг)

Жан Пол Жако (88,1 кг) – Мерей Суюнов (89,9 кг)

Хари Хил (80 кг) – Николай Йоргов (79,6 кг)

Никола Тодорович (77,7 кг) – Едуард Алексанян (77,8 кг)

Алин Цимпан (74,9 кг) – Атанас Божилов (74,4 кг)

Милош Байович (75 кг) – Богдан Шумаров (75 кг)

Даниел Маноле (79,4 кг) – Сергей Браун (79,5 кг)

Мадалин Могос (84,5 кг) – Андрей Чехонин (84,5 кг)

За пореден път специални гости на галата ще бъдат легендарното кикбокс трио – К-1 шампионите и професионални инструктори на Международната професионална лига на KWU Семи Шилт, Ернесто Хуст и Петер Артс, както и председателят на лигата и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България шихан Иво Каменов (6 дан) и шихан Александър Пичкунов (5 дан), който е генерален секретар на Световния куокишин съюз (KWU). Сред специалните гости е и чешката бойна звезда Ян Сокуп – европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“.

 

За повече информация следете уебсайта на SENSHI – www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 може да гледате на живо по boec.bg и boec.com, по американската онлaйн телевизия FITE. Бойната галавечер може да проследите и по Max Sport, които са официален спонсор на събитието.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.