Начало Борба Умарпашаев и Магамаев останаха на крачка от финал

Умарпашаев и Магамаев останаха на крачка от финал

Умарпашаев и Магамаев останаха на крачка от финал
0

Али Умарпашаев и Ахмед Магамаев записаха загуби в полуфиналните си срещи на олимпийската квалификация в Будапеща.

При 74-килограмовите представителят ни беше туширан от Автандил Кенчадзе (Грузия).

Умарпашаев не се бави и за миг. Няколко секунди след началото той започна ударна атака, която завърши с 6 точки в негова полза.

Представителят ни продължи да тероризира съперника, но грузинецът започна постепенно да трупа увереност и записа две точки след тейкдаун в средата на частта.

Тогава дойде моментът, в който Умарпашаев се опита да финтира грузинеца, но атаката му се превърна в кошмар, защото Автандил Кенчадзе го контрира и записа бързи две точки, а след това и тушира представителя ни.

На 86 килограма Али Шабанау (Беларус) надигра Ахмед Магамаев.

Магамаев получи предупреждение за неактивност. През 30-те секунди съперникът му се защитаваше умело и получи точка.

През втората част той беше повален след великолепна атака на беларуския представител, който добави нови две точки към актива си. Миг по-късно Шабанау спечели още една за излизане на Магамаев от тепиха.

Упражнението се повтори и така Магамаев загуби с 0-6.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.