Начало Борба Власов ще прекъсне подготовката си за първенството на Русия

Власов ще прекъсне подготовката си за първенството на Русия

Власов ще прекъсне подготовката си за първенството на Русия
0

Роман Власов ще прекъсне подготовката си за първенството по борба на Русия. Двукратният олимпийски шампион ще измести фокуса си за един ден, в който ще проведе майсторски клас за деца. В семинара в Москва участие ще вземат Акжол Махмудов и Баджранг Пуня.

На 9 януари (неделя) от 13:00 часа ще се проведе обучението в олимпийския тренировъчен и спортен център „Планерная“. Роман Власов, както и олимпийските медалисти по класическа и световна борба Акжол Махмудов от Киргизстан и свободна борба Баджранг Пуня от Индия, ще споделят своите умения с млади борци и любители на борбата, които ще могат да наблюдават семинара.

В момента Роман Власов се подготвя за руското първенство. Баджранг Пуня, който е многократен медалист от световни и европейски първенство, и медалист от Токио-2020, пристигна в Русия в края на 2021 г. за тренировъчния лагер. Финалистът от Олимпийските игри в Япония Акжол Махмудов долетя от Киргизстан на 4-ти януари. Заради мерките около пандемията с коронавируса входът в залата ще се осъществява само от лица с QR код за ваксинация.