Начало Борба Задава се голяма чистка в WWE

Задава се голяма чистка в WWE

Задава се голяма чистка в WWE
0

Световната федерация по кеч (WWE) навлиза в сериозна турбуленция след секс-скандала около Винс МакМеън и подадената му оставка. Изпълнителният директор на компанията-майка Endeavor – Ари Емануел, планира да стартира мащабна чистка в администрацията, за да прекъсне всички връзки на бившия съосновател, според журналиста Майк Джонсън.

Смята се, че МакМеън си е запазил лостовете за влияние, тъй като дъщеря му – Стефани, заедно със зет му – Пол Левески (Трите Хикса), на практика ръководят оперативната дейност в WWE. Друг обаче е считан за дясната ръка на Винс, а именно Брус Причард.

Ронда Роузи дори написа в социалните мрежи преди няколко дни, че точно Причард е бил човекът, който е говорил с гласа на МакМеън при предходното му временно слизане от президентския пост.

Натиск за подобни решения идва и отвън, защото основният спонсор на компанията – Slim Jim, заплаши да скъса договора си с WWE, ако 78-годишния Винс МакМеън не поеме отговорност за обвиненията в сексуално посегателства.

Ари Емануел вече има славата на човек, който е готов да взема крайни решения, за да спаси бизнеса, така че съвсем скоро бихме могли да научим за редица уволнения, които окончателно да сложат край на династията МакМеън в кеча.