Начало Борба Винс МакМеън подаде оставка след секс-скандала в WWE

Винс МакМеън подаде оставка след секс-скандала в WWE

Винс МакМеън подаде оставка след секс-скандала в WWE
0

Винс МакМеън вече официално не е главен изпълнителен директор в WWE, след като в петък подаде оставка и заяви, че влиза в съдебна битка, за да изчисти името си от секс-скандала, разтърсил най-голямата кеч организация в света, научихме от CBS.

МакМеън е уведомил със съобщение президента на компанията – Ник Хан, заедно с борда на директорите на TKO – компанията-собственик на WWE.

През 2022 г. основателят на Световната кеч федерация временно слезе от поста си, за да позволи на вътрешното разследване да работи без възможността да оказва влияние, тъй като се появиха доклади, че е изплатил $12 млн. на четири жени, за да се опита да откупи мълчанието им. The Wall Street Journal тогава направи разкритията публични и това доведе до сериозни трусове в бизнеса, особено с оглед сливането с UFC, което все още не бе завършено към онзи момент.

Винс МакМеън в момента е на 78 години. През 1982 г. той откупува малката към онзи момент организация WWF, за да я превърне в една от най-големите спортни организации в света. В момента нетната ѝ стойност се изчислява на $7 млрд.