Начало Борба Здрав купон за борбата след фурора в Будапеща
0

Здрав купон за борбата след фурора в Будапеща

Здрав купон за борбата след фурора в Будапеща
0

Освен да постигат победи на тепиха и да печелят медали, българските борци показаха, че знаят и как да се забавляват. В сряда вечер от федерацията по борба организираха пищна вечер за своите национали, които донесоха 10 медала от Европейското първенство в Будапеща през изминалата седмица.

Тържеството бе организирано от Гриша Ганчев, който е член на УС на централата. За доброто настроение на медалистите, начело със златните Тайбе Юсеин и Кирил Милов, се погрижи попфолк певицата Кали. Тя обаче обеща да не прави специална песен за българската борба, за да не донесе лош късмет, по подобие на регреса на българския футбол в последните 20 години!

снимки: БФ Борба, Start-Photo.bg

Купонът в столично заведение бе белязан и с триетажна торта, която бе разрязана от патрона на тържеството Данаил Ганчев и президента на федерацията Христо Маринов. Самият десерт бе украсен с ликовете на всеки един от 10-те призьора в Будапеща. Тайбе Юсеин и Кирил Милов ликуваха със злато, сребро взеха Миглена Селишка, Евелина Николова, Едмонд Назарян и Ахмед Батаев, а с бронз се окичиха Юлияна Янева, Айк Мнацаканян, Георги Вангелов и Рамазан Рамазанов.

След края на празненството в ресторанта, част от борците се преместиха в култов столичен клуб. Там фамилия Назарян и компания увеличиха градусите на забавлението в компанията на друг от флагманите на попфолка – Константин.