Начало Бокс 15 боксови битки ще открият професионалната верига „Боксов сблъсък“ в Горна Оряховица
0

15 боксови битки ще открият професионалната верига „Боксов сблъсък“ в Горна Оряховица

15 боксови битки ще открият професионалната верига „Боксов сблъсък“ в Горна Оряховица
0

Let’s get ready to rumble – това е може би най-обичаната реплика от всички боксови фенове по света, защото знаят, че след нея ги очаква сблъсък, за който са мечтали от месеци. Точно това ще изпитат феновете в утвърдилата се като място за провеждане на професионални бойни гала вечери спортна зала „Никола Петров“ в Горна Оряховица само след три седмици.

На 2 юни 2018 г. (събота) Горна Оряховица ще бъде за трети път домакин на подобен род събитие – Професионална Боксова Гала Вечер под марката „БОКСОВ СБЛЪСЪК“.

Точно в 19.00 ч. на ринга ще излязат едни от най-добрите български боксьори, които след прецизна селекция ще имат честта да се изправят един срещу друг в своите категории в обстановка и организация, неотстъпаща на международните гали, провеждани в чужбина.

15 битки ще взривят Горна Оряховица за дебюта на професионалната верига „Боксов сблъсък“.

В основния мач местният любимец Борислав Иванов ще кръстоса ръкавици с куражлията от Приморско Иво Кръстев. 6-рундовата среща ще се проведе в категория до 79 кг. Борислав Иванов е с 3 победи, две от които с нокаут, и 1 загуба. Неговият противник има пет двубоя, три от тях приключват с поражения с 1:2 съдийски гласа.

На ринга ще се качи и възпитаник на един от най-успешните български боксьори за последните 20 години – Александър Владимиров. Неговият боксьор Йосиф Панов (10 победи и 3 загуби) е в серия от осем поредни успеха. Той ще се бие в 4 рунда по 3 минути, но съперникът му още не е потвърдил окончателно дали ще има смелост да излезе в тази битка. Преди година Йосиф Панов се би в един от подгряващите мачове на галавечерта Кубрат Пулев – Кевин Джонсън. Той надви в много атрактивна среща Борислав Занков.

На галавечерта в Горна Оряховица ще се проведат още 8 професионални и 5 демонстративни мача.

В общо 4 от срещите ще участват местни боксьори. Освен Борислав Иванов на ринга ще се качат Венцислав Паламаров от Горна Оряховица, Константин Александров и Здравко Попов от Велико Търново.

Гала вечерта започва в 19.00 ч. на 2 юни с 5 демонстративни спаринга по правилата на Българска федерация по бокс между състезатели на Боксов клуб „Локомотив“ (Г. Оряховица) и „Спартак“ (Плевен).

Очакват се около 650 фенове да окупират седящите места в залата, а броят на публиката ще наближи 1000 заради традиционните ВИП маси около ринга. Билетите са по 5 лв. Продажбата им започва от сряда в кафе-бар „Имперал“ в Горна Оряховица и в ресторанти „Бианко“ във Велико Търново. Билети могат да бъдат закупени и онлайн в eventim.bg, както и на място в деня на събитието.