Начало Бокс Адвокатката на Джени Суши не се е отказала да гони Пулев

Адвокатката на Джени Суши не се е отказала да гони Пулев

Адвокатката на Джени Суши не се е отказала да гони Пулев
0

Адвокатката на Джени Суши – Глория Олред, не се е отказала от идеята за гражданско дело срещу Кубрат Пулев. Тя смята слуачая със спонтанната целувка за сексуално насилие.

“Запазваме си това право за в бъдеще. Не сме приключили с г-н Пулев. Ще следим всяка една негова стъпка”, цитира адвокатката вестник 24 Часа.

Олред е останала доволна от факта, че българският боксьор е пропуснал да спечели много пари. Кобрата бе със спрян лиценз и по този начин не се би през юни. Сега той вече има това право.

След пълно единодушие спортната комисия на щата Калифорния върна лиценза на българския боксьор по време на заседание в Сан Диего.

Джени Суши заяви, че Кубрат Пулев е показал разкаяние за инцидента, което й се е понравило.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.