Начало Бокс Върнаха лиценза на Кубрат Пулев за по-малко от 20 минути

Върнаха лиценза на Кубрат Пулев за по-малко от 20 минути

Върнаха лиценза на Кубрат Пулев за по-малко от 20 минути
0

По-малко от 20 минути бяха необдохими на Кубрат Пулев, за да си върне лиценза да се състезава на професионалния ринг в САЩ. Българският боксьор се яви пред Атлетическата комисия към щата Калифорния. На заседание в Сан Диего бе преразгледано решението за отнемане на състезателните права на Кобрата заради целувката с репортерката Дженифър Равало (Джени Суши) на 23-ти март след победата над Богдан Дину.

Пулев се яви пред Комисията в присъствието на своя адвокат Джон Уърт и мениджъра Ивайло Гоцев. От другата страна беше репортерката Равало заедно с адвоката си Глория Олред, които още веднъж заявиха своята позиция и настояваха не само за наказание на българина, но и за негоия промоутър Боб Аръм от „Top Rank“.

Кобрата трябваше да отговори на кратки въпроси пред заседателите на английски език без преводач. Той сподели, че съжалява за действата си и е взел поука от грешката, която е направил.  Припомняме, че Кубрат Пулев изпълни всички изисквания, които му бяха посочени след първото засезание на Атлетическата комисия. Част от тях бяха курс по обучение във връзка със сексуалните посегателства.

Комисията се произнесе в пълно единодушие (6-0 гласа) в полза на нашия боксьор.

Сега Пулев може да насрочи спокойно дата за следващия си мач при професионалистите, като се очаква това да е отново на територията на САЩ през есента.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.