Начало Бокс Амир Хан не е сигурен дали да продължи с бокса

Амир Хан не е сигурен дали да продължи с бокса

Амир Хан не е сигурен дали да продължи с бокса
0

Боксовата звезда Амир Хан обмисля да сложи край на кариерата си – този път завинаги. Бившият световен шампион в супер лека категория счита, че е постигнал достатъчно и на 33 години вече е финансово обезпечен.

Според няколко източника в интернет състоянието му възлиза на около 40 милиона щатски долара. Хан отдавна инвестира в молове и центрове за бокс.

„Дали ще се бия отново? Дебатирам го със себе си. Искам да видя как ще се чувствам след пълен тренировъчен лагер“, Хан сподели пред „Дъ Мирър“.

twitter.com

„Дори да усетя, че вече не ме бива – ще се оттегля с високо вдигната глава. Постигнал съм всичко в бокса. Финансово съм задоволен. Дали да направя още един мач, с който само да разруша хубавата си кариера?“, пита се британският боксьор.

През 2019 година Хан загуби от Терънс Кроуфърд в изключително едностранна битка и мнозина го отписаха. Може да не е постигнал печалбите на Флойд Мейуедър, Мани Пакиао и Саул Алварес-Канело, но инвестициите му гарантират финансова свобода.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.