Начало Бокс Хан предупреди Фюри да си стегне защитата
0

Хан предупреди Фюри да си стегне защитата

Хан предупреди Фюри да си стегне защитата
0

Вече бившият боксьор в лека-полусредна категория Амир Хан реши да даде напътствия на сънародника си Тайсън Фюри по пътя му към спечелване на световната титла.

Очакванията на мнозина специалисти „Циганския крал“ да се справи с лекота с Ото Валин миналия уикенд в Лас Вегас бяха разбити на пух и прах, като Фюри претърпя и сериозна травма. Аркадата му беше зашита с 40 шева, като това даде повод на Амир Хан да му препоръча по-малко шоу на ринга и повече работа в защита по време на тренировките.

„От доста време твърдя, че Тайсън е най-добрият в тежката категория и той отново го доказа този уикенд. Аркадата, всичката тази кръв, която се стичаше в окото му, със сигурност е бил заслепен през по-голямата част от мача. Но показа огромни топки и много кураж като си свърши работата. Притеснително за бъдещето е, че беше наранен сериозно, но остана на ринга. Той ще остане себе си, но трябва да се постарае повече никога да не получава такива удари. Може и да му се наложи да се върне в основите на стила си, за да разбере точно защо се получи така, може да се наложи и да направи промени в щаба си“, коментира Амир Хан.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.