Начало Бокс Амир Хан се размечта за бой срещу Мейуедър
0

Амир Хан се размечта за бой срещу Мейуедър

Амир Хан се размечта за бой срещу Мейуедър
0

Амир Хан не изключва възможността да се бие срещу Флойд Мейуедър догодина, след като американската легенда обяви завръщането си в спорта през 2020 г.

След като успя да се изправи срещу „Парите“ докато той беше в най-добрите си години, британецът се надява сега да получи шанс срещу 42-годишната звезда.

„Гледам към полусредна категория, няма да ми е трудно да вляза в нея. Надявам се да съм на ринга някъде около през март-април. В нея има доста големи имена, за които много се говори, Мейуедър може да се завърне, Мани Пакиао“, казах Хан пред „Скай Спортс“.

Той се опитва да си уреди двубой с Мейуедър от години, но така и не успя да го направи, като дори се опита да го провокира, подигравайки му се за мача с Теншин Насукава миналата година.

„Погледнете ММА – защо смесените бойни изкуства и UFC изпреварват бокса? Защото предлагат по-добри двубои. Дават на хората това, което искат да видят, а това са смешни мачове като тези на Флойд Мейуедър“.

„Парите“ обаче отговори по подобаващ начин на опита за провокация. „Направи това, което Флойд Мейуедър е направил, постигни неговите резултати и рекорди и тогава кажи каквото имаш да казваш. В крайна сметка никой не е правил това, което направих аз за бокса. Тези момчета вземат по 2-3 милиона долара за 12 рунда, аз изкарвам толкова само от спаринги. Видяхме Амир Хан срещу Канело, беше в кома. Аз вече бях старец, когато се бих с Канело, а всички знаем, че това беше лесна работа, може би един от най-лесните ми мачове“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.