Начало Бокс Анди Руис избра с кого да се бие

Анди Руис избра с кого да се бие

Анди Руис избра с кого да се бие
0

Бившият световен шампион Анди Руис-младши посочи две имена в тежка категория като най-възможни за съперник.

Мексиканецът трябва да задържи позицията си в ранглистите и затова ще се бие срещу Дилиън Уайт или Луис Ортис.

Първоначалният план беше да се изправи срещи Дионтей Уайлдър до края на 2021 година, но „Бронзовия бомбардировач“ спечели делото за трета битка с Тайсън Фюри.

Руис няма право да чака до догодина за среща с Уайлдър, защото така ще пропадне в ранглистите.

Анди Руис изхвърча от топ 10 на авторитетна класация (РАНГЛИСТА)

Евентуален сблъсък с Дилиън Уайт изглежда много обещаващо.

Проблемът тук е, че британецът спечели елиминатор срещу Александър Поветкин и сега ще се надява на директен шанс за титлата. Преди това беше в изчаквателна позиция повече от две години.

Руис наскоро изхвърча от десетката на авторитетния сайт „boxrec“ и няма повече време за губене. Промоутърите му ще трябва да се задействат или рискуват завинаги да остане боксьорът с един върхов миг в кариерата, който след това набързо се срина.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.