Начало Бокс Андраде прегази Куигли за два рунда (ВИДЕО)

Андраде прегази Куигли за два рунда (ВИДЕО)

Андраде прегази Куигли за два рунда (ВИДЕО)
0

Световният шампион на WBO в средна категория – Деметриус Андраде, записа пета поредна успешна защита на пояса си.

„Бу-бу“ се нуждаеше от два рунда, за да нокаутира ирландския си съперник Джейсън Куигли, който не оказа никаква сериозна съпротива на американския шампион. Срещата се проведе в Ню Хемпшир, САЩ.

Андраде изпрати Куигли на земята още в първата част, пласирайки силно дясно кроше в брадата на претендента. 30-годишният Куигли успя да се изправи, но нападението му бе изключитлено вяло и по никакъв начин не притесняваше опитния шампион.

Андраде изпрати опонента си в нов нокдаун малко след началото на втория рунд, но реферът Артур Мерканте не видя ръкавицата на пода и не последва отброяване. Обратният гард на шампиона продължи да бъде неразрешима загадка за Куигли, който играеше само от заден крак.

При оставаща една минута до края на часста, Андраде пласира мощно ляво кроше, което отново свали Куигли. Ирландецът се справи с отборяването на рефера, но следващата по-масирана атака на Деметриус отново прати претендента на земята и реферът прекрати касапницата.

Така шампионът записа 31-та си профи победа и шансовете му за мач с някой от другите шампиони в дивизията (Джермал Чарло, Риото Мурата или Генади Головкин) се увеличи многократно.