Начало Бокс Андраде знае как да вкара Головкин на ринга
0

Андраде знае как да вкара Головкин на ринга

Андраде знае как да вкара Головкин на ринга
0

Шампионът на WBO в средна категория Деметриус Андраде (29-0, 18 KO) вярва, че знае как да привлече на ринга шампиона на IBF Генадий Головкин. Според 33-годишния американец почти 39-годишният GGG вече няма да се бие срещу някой наистина опасен, освен ако това не е трета среща със звездата Саул Алварес.

Въпреки това, казва Андраде смята, че има шанс да примами Генадий да се бие, ако му предложите малко повече, отколкото той обикновено взема за двубоите си.

„Matchroom Boxing“ се занимава с делата на шампиона и отчасти на Головкин. Първият е убеден, че конфронтацията им може да бъде организирана, ако ръководителят на промоционалната компания Еди Хърн наистина го иска.

Мисля, че трябва да изкушим Головкин с пари. Хвърлете му още малко, тогава ще видим дали той иска нашата битка. За това могат да се намерят пари. Пилеете пари за Канело, така че ги използвайте правилно. Тъй като GGG ​​е влязъл в това „задължение“ , той иска да влезе на ринга. Кажете му: „Добре, ето ви бонус за битка с Деметриус, хайде.“ Ако след това той откаже, тогава всичко е ясно“, обърна се американецът към Хърн.

На 17 април Андраде ще има двубой с задължителния претендент Лиъм Уилямс.