Начало Видео Георги Валентинов: EFMMA е стъпка за мен преди UFC (ВИДЕО)

Георги Валентинов: EFMMA е стъпка за мен преди UFC (ВИДЕО)

Георги Валентинов: EFMMA е стъпка за мен преди UFC (ВИДЕО)
0

Георги Валентинов посрещна своя рожден ден с тренировки и в тежка подготовка за предстоящото си завръщане в октагона. Българският ММА боец ще направи дебют в полската верига EFM SHOW (www.efmshow.com), като събитието е на 9-ти април и ще може да се проследи и в България през https://efmshow.tv/#/ref/valentinov.

„От EFMMA се свързаха с мен и ми предложаха доста добра оферта. Смятам, че занапред ще работим в много добро сътрудничество“, призна Валентинов в интервю за полските медии. Това ще е първа среща за него повече от 17 месеца заради пандемията.

„Разбира се, че всеки боец иска да стигне до UFC. Това е мечтата на всеки боец. Мисля, че за мен EFMMA е стъпката именно преди UFC“, посочви още той.

Валентинов подписа договор в началото на годината с EFMMA, но съперникът му стана ясен едва през март.

„На три пъти бойци се отказава да се бия срещу мен. Смятам, че Игор е корав боец и ще стане хубав бой“, добави българинът за своя опонент Игор Михалишин от Полша.

Подробности за срещата ТУК.

EFM SHOW се представлява в България от NEW GEN MANAGEMENT, които са и мениджърската компания на Георги Валентинов. Boec.BG e официален медиен партньор на веригата.