Начало Бокс Фюри към Мейуедър: Ела да се биеш с мен
0

Фюри към Мейуедър: Ела да се биеш с мен

Фюри към Мейуедър: Ела да се биеш с мен
0

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри говори положително за последните слухове, че бившият световен шампион в пет теглови категории Флойд Мейуедър-младши може да има демонстративен двубой срещу звездата на YouTube Логан Пол.

Циганския крал смята, че Мейуедър си е спечелил правото да участва в такива битки и да печели много пари от тях.

„Това е шоубизнес. Ако привлича фенове към бокса, аз съм ЗА. Наскоро Флойд Мейуедър направи в мач с Конър Макгрегър и с японец, сега говорят за битка с Логан Пол. Той победи в тежки битки срещу млади претенденти, победи всички най-добри“, каза британецът.

Уайлдър се раздели с треньор от щаба си

„Така че, ако иска да се боксира с г-н Блоби в следващата битка, нека се боксира. Той спечели правото да избира какво да прави и изнася добро шоу на ринга. Сигурен съм, че всеки ще плати за това. Ще платя и аз, защото съм фен на бокса и искам да го видя“, добави Фюри.

„Всички ще гледат – това е бокс, това е Флойд Мейуедър, това е Логан Пол! Платете 60 паунда и гледайте! Не можеш да знаеш предварително какво ще се случи – единият в тежка, а другият в полусредна категория.

И след като победи Логан Пол, Мейуедър ще има всички основания да ме предизвика да се бия за боксовия пояс на WBC Celebrity“, пошегува се Фюри.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.