Начало Бокс Антъни Джошуа назова най-лошото нещо, което се е случвало в кариерата му

Антъни Джошуа назова най-лошото нещо, което се е случвало в кариерата му

Антъни Джошуа назова най-лошото нещо, което се е случвало в кариерата му
0

Връзката на Антъни Джошуа с неговите треньори, както стари, така и настоящи, е много обсъждана тема в бокса през последните 18 месеца.

Джошуа се раздели с дългогодишния си треньор Роб МакКракен, за да работи с Робърт Гарсия преди реванша си с Александър Усик , само за да се откаже и от Гарсия след само една битка, за да се свърже с Дерик Джеймс в Далас.

Освен неговите главни треньори, в предишните лагери на Джошуа се съобщава, че са участвали множество други хора, всеки от които е натоварен със задачата да подобри различен аспект от представянето на британеца.

Говорейки с Antoine Speaks , ‘AJ’ призна, че това е най-лошото нещо, което се е случило в кариерата му.

„Започнах да виждам как хората се движат с лекота, контрират с удари и изпълняват комбинации от 15 удара и си казах, че трябва и аз да се науча! Намерих някого, който да ми помага с движението, някой за защитата и някой за ударите – създадох екип. Което наистина се оказа най-лошото, което ми се е случило в кариерата. Когато търсех начини да се подобря, се опитвах да го направя през едно единствено лице, а с Дерик открих правилното решение. Боксът е съвсем прост, и когато получаваш правилна информация от правилните хора, можеш да я разбереш много по-бързо.